? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
TRENDET TEREMTETT! Pearl Wedding Show

A beváltott ígéret

A VAM Design Center és a D&M Gyönygyszem Kft. összefogásaként, az ESKÜVŐ TREND magazin médiatámogatásával csodálatos helyszínen és tudatosan a legkiemelkedőbb esküvői szolgáltatók bemutatására jött létre a Pearl Wedding Show, amely december 1-2. között nyitotta meg kapuit.

A látogatók Magyarország legtrendibb tervezőinek divatshow-iban gyönyörködhettek, itt láthatták először HALASZEVA, MAKÁNY MÁRTA, LÉBER BARBARA, BURDANNA, BORBÉLY ZSUZSANNA 2013-as, friss kollekcióit.

Igazi tortadizájnerekkel találkozhattak: LENGYEL JóZSEFFEL, a Torta és Karamell blogírójával beszélgethettek, aki legfrissebb, fodros, és levendulás tortakölteményeit is bemutatta, melyeknek különös ízt adott, hogy Makány Márta ruháihoz illeszkedtek.

A PRESTON TORTA MANUFAKTÚRA pasztell kreációin átütött alkotójának finom, légies személyisége, a púderszínek a cukrászművész nőies eleganciájáról is árulkodtak. Kellem, báj, romantika - ez a PRESTON!  Szerkesztőségünk munkatársait a Preston teáscsészét mintázó sütije bűvölte el, de nem a legjobban, mert választani nem lehetett ennyi szépség közül...

A Macaronos torták királynője a SUGAR! Design Cukrászat is remekelt, és bemutatta új kollekcióját, itt a fehér, és a pasztellszínek mellett hódított a narancs és a türkiz is. Kedvencünk talán mégis egy angyalmotívumos, fehér torta lett.

A ruha mellett a cipő is fontos kérdés.

A SCHöFF manufaktúra egyedi cipői mindenkit megállítottak. Az olasz alapanyagokból készült ékszerszandál, a selyemmasnis kiegészítő, a csipkeszerű hímzések meglepetést keltettek. Ha ebből választasz, alkalomra, vagy csak úgy, feltűnést kelt belépőd.

Megnézhettük a fotográfusok és cinematográfusok munkáit is, a látogatók meghallgathatták a legjobb esküvői zenei felhozatalt és előre berendezett exkluzív enteriőrök - pl nagy kedvencünk lett a kalitkás dekorral debütáló GYENES SZILVI - között beszélgethettek azokkal a kiválóságokkal, akik tökéletes és egyedi esküvőt varázsolhatnak megrendelőiknek.

Mindenből a legjobbat, legegyedibbet kívánták megmutatni a szervezők, és ezzel egy olyan exkluzív kiállítást hoztak létre, melyre eddig kevés példa mutatkozott Magyarországon. Gratulálunk!Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva