? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
A RONALD JOYCE STORY

ELSŐ PRÓBÁRA SZERELEM!

Miért tört magának utat a Ronald Joyce kollekció a világ menyasszonyi és alkalmi ruháinak élvonalában? Hogyan és mivel érte el az angol márka, hogy szerelmes lányok százezrei mondják ki valamelyik modelljére az igent kételkedés nélkül?

 

A presztízsmárka mögött egy többszörösen díjazott tervezőnő, Veni Infantino áll, aki rögtön szembeszállt a hollywoodi filmben, a Csajok háborújában elhangzó közkeletű, de a valóságban nagyon is automatikusan működő filozófiával, mely a luxus-szalonokban erősen tartotta magát: „A menyasszony igazítsa magát az álomruhához!"
Vagyis nem a ruha a hibás, ha nem áll jól a lányon, hanem a menyasszony..., az alkata, fogyjon le, nőjön föl a luxus márkához.

A Ronald Joyce vezető tervezője azonban épp fordítva gondolta:
„Az álomruhát kell a menyasszony alakjához igazítani.”
Olyan tervezőnő mondja ezt, aki maga is álomruha-márkát képvisel, többszörösen díjazták kollekcióit, tehát lehetnének úgymond elvárásai a menyasszonyok irányában.
Csakhogy egyáltalán nincsenek!
Egyetlen célja van: boldog és megelégedett menyasszonyokat akar látni ruháiban.

Tehetségével, küldetésével és új megközelítésével menyasszonyok ezreinek a kedvencévé vált, hiszen a legszebb álmaikat valósítja meg kreációival, miközben nem vár el álomalakot vagy drasztikus fogyókúrát, természetellenesen merev testtartást, fűző-technikával-abroncsokkal megspékelt, fájdalmas megjelenést.

Viszont a végeredmény?
Káprázatosabb, mint gondolnánk!

Abban nem hiszünk, hogy van átlagos nő, de a nem modell testalkatú hölgyet királynővé emeli a Ronald Joyce tervezőnője, annyira ismeri a női testet, a tökéletes sziluett illúzióját keltő szabásvonalak titkát, vagyis azokat a varrási technikákat, amivel a különböző alkatú nőkből a legszebbet hozhatja ki.
Veni ruhái így aztán ahogy belebújsz, azonnal megszépítenek és elégedettséggel töltenek el, ha a tükörbe nézel...
A dekoltázs megoldásai változatosak, hogy megtaláld a hozzád passzolót, a legapróbb nőcis trükköket ismeri a tervezőnő, és például beépített melltartókkal is ellátta a ruháit, hogy ezzel se legyen gondod. Bár minden modellje ígéret, külön kis mese, ami a friss, a modern stílusjegyeket is hordozza, mégis az időtlen eleganciát képviseli kreációival. A modern, a letisztult vonalak ugyanúgy jellemzik egyes darabjait, mint a klasszikus hercegnői stílus, a kettőt olykor bátran vegyíti is.

Veni különös ismertető jegyei, hogy a hátmegoldás hangsúlyos, masnival, vagy különlegesen lágy csipkékkel emeli ki a hát nőies ívét, máskor decens kis szívet formáz a hátsó kivágás, vagy keresztpántok, sok apró gombocska teszi játékossá.
Imádja a lecsatolható uszályrészeket, melyekkel mindjárt két különböző stílusú modellt kínál menyasszonyainak, egyet a bevonuláshoz, és egy kényelmesebbet a tánchoz. Szereti az áttetsző, vagy áttetszőnek látszó bodykat, az esküvői ruhákhoz tökéletesen illő fátylakkal.
Gyönyörű csipke-motívumokkal él, elbűvölő hímzésekkel, gyöngyökkel, mindez lágyan omló anyagokon, romantikusan lebbenő szoknyákon, kacéran kiemelve a nő legszebb hajlatait, részleteit.

Külön a cég számára készítik ugyanis a csodaszép csipke, szatén, organza és chiffon anyagokat, melyek elefántcsont-fehér, ivory, ekrű mellett halvány rózsaszín és a világos arany árnyalatokban is kedveltek, utóbbiak különösen azok körében, akik extra-glamouros, soha nem látott menyasszonyként akarnak tündökölni.
Egy szó mint száz, Veni nagyon szerethető ideológiája profi tervezéssel és kreativitással párosult, egyszerre szólítja meg a nő lelkét, miközben ügyesen megszépíti a testét, ezért áll oltár elé magabiztosan és elégedetten az a menyasszony, aki az ő ruháját viselheti.
A Ronald Joyce esküvői ruha kollekció mára az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb márkája lett, széles választékát kínálja a luxus esküvői és alkalmi ruháknak…, és mindezt megfizethetően!

Instagram: www.instagram.com/ronaldjoycebridal
Facebook: www.facebook.com/RonaldJoyce
Pinterest: www.pinterest.com/RonaldJoyce
Twitter: www.twitter.com/RonaldJoyceInt

Ronald Joyce prémium üzlet: www.eklektikaszalon.hu
Facebook: www.facebook.com/eklektikaszalon
Instagram: www.instagram.com/eklektikaszalon/

 Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva